Vettu hva?

Vettu Hva - Foretlling om MindaDette innlegget er opprinnelig skrevet for bloggen til den norske prosjektet Kultur- og natur reise.

Du er invitert til å delta i evaluering av en app som forteller deg om kulturarv!

SINTEF IKT deltar i et europeisk prosjekt som undersøker hvordan digitale tjenester kan brukes for å øke interessen for kulturarv. I samarbeid med studenter ved NTNU har vi utviklet ”Vettu hva?”, en mobil app som gir personaliserte anbefalinger om digitale fortellinger knyttet til kulturarv. Vi ønsker å samle synspunkter om ”Vettu hva?” og inviterer derfor brukere av iPhone (4S eller nyere) eller Android smarttelefon (2.3.3 og oppover) til å delta i en evaluering. Ingen forkunnskaper behøves.

Vettu Hva - Mine fortellingerFor å delta må du være villig til å oppdage og vurdere 5 eller flere fortellinger hver uke i 2-3 uker. Det tar ca. 5-10 minutter å lese/høre/se en fortelling. Akkurat passe lange på bussen på vei til jobben! Fortellingene er hentet fra Digitalt Fortalt. Under evalueringsperioden har vi valgt å presentere kun fortellingene relatert til Trøndelag.

Vi arrangerer deretter to gruppeintervjuer for å diskutere erfaringer med ”Vettu hva?”. Begge intervjuer holdes på SINTEF, Strindveien 4 i Trondheim:

  • Mandag 16. november kl. 18.00 – 20.00
  • Tirsdag 17. november kl. 18.00 – 20.00

Vi serverer smørbrød og drikke under intervjuene.

Dersom du ikke bor i Trondheim eller ikke har mulighet til delta på en av disse dagene, vil vi samle tilbakemelding ved hjelp av et spørreskjema på nett.

For mer informasjon, spørsmål og påmelding, kontakt Shanshan Jiang elle Jacqueline Floch.

Vettu Hva - interesser

Om det europeiske prosjektet TAG CLOUD

TAG CLOUD er et EU/FP7 IST prosjekt som utvikler digitale løsninger med mål å engasjere et bredere publikum i kulturarv. Les mer om prosjektet i vår forrige innlegg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *